Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi

Ana Sayfa » Duyurular » Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi

İlgi: TOBB’nin 20.05.2021 tarihli ve 34221550-050.99- 4772 sayılı yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, KOBİ yöneticileri ve çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilecek “Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi” başlıklı eğitime; Devletin verdiği destek ve teşviklerden istifade ederek pazarda var olmak, büyümek, işini geliştirmek isteyen vizyon sahibi girişimciler, yatırımcılar, sanayiciler, hizmet işletmesi sahip ve yöneticileri ile potansiyel yararlanıcılar katılabilecek olup, eğitimde tüm devlet kurumlarınca sağlanan destek ve teşvikler topluca sunularak bunlardan yararlanma yolları anlatılacaktır. Eğitim sonunda katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir. Eğitimin % 70’ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir

EK : Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi