Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılığı Programı Başlıyor

Ana Sayfa » Haberler » Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılığı Programı Başlıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),Google Türkiye ve İdema İşbirliğinde  Türkiye’nin her yerindeki Kobilere dijitalleşme ve afete dayanıklılık eğitimleri ve webinarları gerçekleştirilecektir.

12 Ağustos 2020 – 8 Ekim 2020 tarihleri arasında webinar serisi olarak gerçekleştirilecek olan  Sağlam KOBİ Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılığı Programına katılımınızı bekliyoruz.

Detaylı bilgi için dijital.saglamkobi.org adresinden ulaşabilirsiniz,

Saygılarımızla.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/