Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılığı Programı Başlıyor

Ana Sayfa » Haberler » Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılığı Programı Başlıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),Google Türkiye ve İdema İşbirliğinde  Türkiye’nin her yerindeki Kobilere dijitalleşme ve afete dayanıklılık eğitimleri ve webinarları gerçekleştirilecektir.

12 Ağustos 2020 – 8 Ekim 2020 tarihleri arasında webinar serisi olarak gerçekleştirilecek olan  Sağlam KOBİ Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılığı Programına katılımınızı bekliyoruz.

Detaylı bilgi için dijital.saglamkobi.org adresinden ulaşabilirsiniz,

Saygılarımızla.