Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri

Ana Sayfa » Duyurular » Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri

Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, TİM, OSBÜK koordinasyonunda ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ev sahipliğinde  Aksaray, Konya İl ve İlçelerinde yerleşik iş çevrelerine yönelik olarak 21-22 Şubat 2022 tarihlerinde 13:30-17:00 saatleri arasında “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirilecektir.Çevrim içi olarak gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olup; seminer bitiminde katılımcılara “Katılım Belgesi” gönderilecektir.Seminerlere katılımınız hem Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan Devlet Yardımları hakkında bilgi edinme, Ticaret Bakanlığının güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulacak olmanız hem de mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara açılımınız açısından önem arz etmektedir.Seminer katılım linkleri ekteki eğitim programları ile birlikte ve aşağıda yer almaktadır. Aşağıda belirtilen Zoom-Webinar katılım linkinden ve ID Numarasından Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerlerine, ücretsiz, kayıt yapmadan doğrudan katılım sağlanabilir.  Katılım sağlayacak kişilerin, zoom-webinar uygulamasına giriş aşamasında,  Ad Soyad ve e-posta adreslerini doğru girmeleri, Katılım Belgelerinin doğru bilgilerle gönderilebilmesi açısından önem arz etmektedir.

Bilgileri rica olunur.

21-22 Şubat 2022 Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri ;

Zoom Webinar Linki :  https://zoom.us/j/95872073436

Zooom Webinar ID : 95872073436

21 Şubat 2022 Tarihli Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Web Duyuru Linki : https://egitim.oaib.org.tr/Genel/EgitimDetay.aspx?anah=456

22 Şubat 2022 Tarihli Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Web Duyuru Linki : https://egitim.oaib.org.tr/Genel/EgitimDetay.aspx?anah=457