E-Ticarete E-Klavuz Eğitim Programı Hakkında

Ana Sayfa » Haberler » E-Ticarete E-Klavuz Eğitim Programı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza ulaşan yazıda, Birliğin 11 Kasım 2020-9 Aralık 2020 tarihleri arasında 5 hafta boyunca “E-Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı” gerçekleştireceği bilgisi verilmektedir.

E-ticaretin ilk adımından itibaren dijital ortamda pazarlama, lojistik-taşıma, hukuki ve mali yükümlülükler, e-ticaret sitesi kampanyaları vb. konuların ele alınacağı programın en az % 70’ine katılım gösterenlere elektronik katılım sertifikası gönderileceği de belirtilmektedir.

Detaylı bilgi ve katılım linkine http://webinar.tobb.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Eğitim Programı ve Katılım İçin :  Tıklayınız

NOT: Kayıt linkinde yer alan bilgilerin doğru girilmesi sertifikaların tarafınıza doğru bir şekilde ulaştırılması bakımından önem arz etmektedir.

Saygılarımızla.