Endonezya – Orta ve Doğu Avrupa İş Forumu

Ana Sayfa » Duyurular » Endonezya – Orta ve Doğu Avrupa İş Forumu

İLGİ : TOBB’nin 23/09/2021 Tarih ve 84403118-720-8604 Sayılı Yazısında;

İlgi : a) 07.09.2021 tarih ve 8075 sayılı yazımız.
b) Endonezya Ankara Büyükelçiliği’nin 15.09.2021 tarih ve 0890 sayılı yazısı.
İlgi (a)’da kayıtlı yazıda, Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından 07 Ekim 2021 tarihinde 10:30-15:45 saatleri arasında (Türkiye saati ile) hibrit formatta “Endonezya – Orta ve Doğu Avrupa İş Forumu”nun (Indonesia- Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenleneceği bildirilmişti.
Bu defa, Endonezya Ankara Büyükelçiliği’nden alınan ilgi (b)’de kayıtlı yazıda, söz konusu foruma ilişkin detaylı bilgilere https://www.ina-access.com internet sayfasından ulaşılabileceği ve Büyükelçilik yetkilisi ile (Mr. Raditya Aji Wisnumurti, Üçüncü Sekreter, raditya.harjanto@kemlu.go.id;ekonomi.ankara@kemlu.go.id) temasa geçilebileceği bildirilmektedir.

Saygılarımızla…