Endonezya – Orta ve Doğu Avrupa İş Forumu

Ana Sayfa » Duyurular » Endonezya – Orta ve Doğu Avrupa İş Forumu

İLGİ : TOBB’nin 23/09/2021 Tarih ve 84403118-720-8604 Sayılı Yazısında;

İlgi : a) 07.09.2021 tarih ve 8075 sayılı yazımız.
b) Endonezya Ankara Büyükelçiliği’nin 15.09.2021 tarih ve 0890 sayılı yazısı.
İlgi (a)’da kayıtlı yazıda, Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından 07 Ekim 2021 tarihinde 10:30-15:45 saatleri arasında (Türkiye saati ile) hibrit formatta “Endonezya – Orta ve Doğu Avrupa İş Forumu”nun (Indonesia- Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenleneceği bildirilmişti.
Bu defa, Endonezya Ankara Büyükelçiliği’nden alınan ilgi (b)’de kayıtlı yazıda, söz konusu foruma ilişkin detaylı bilgilere https://www.ina-access.com internet sayfasından ulaşılabileceği ve Büyükelçilik yetkilisi ile (Mr. Raditya Aji Wisnumurti, Üçüncü Sekreter, raditya.harjanto@kemlu.go.id;ekonomi.ankara@kemlu.go.id) temasa geçilebileceği bildirilmektedir.

Saygılarımızla…

Sayın Üyemiz,

9 Haziran 2021 Tarihli ve 31506 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında,

Üyelerimizin 30/4/2021 tarihine kadar ödenmemiş Yıllık Aidat ve Munzam Aidat anapara borçlarına yönelik yapılandırma olanağı getirilmiştir.

27/08/2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 4420 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı gereği ise 7326 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan başvuru ve ilk taksit sürelerinin birer ay uzatıldığı belirtilmiştir.

Bu durumda, üyelerin Kanundan faydalanmak için yapacağı başvuru süresi bir ay uzatılarak 31/10/2021 tarihine, yapılandırmaya başvuranların borçlarının ilk taksit süresi de bir ay uzatılarak 30/11/2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Diğer Bilgiler:

1.Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, en geç 31 Ekim 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

2.Yapılandırmaya başvuran üyelerimiz aidat borçlarını peşin ve/veya 6 taksit şeklinde ödeyebilecektir.

3.Belirtilen döneme isabet eden tutarlara ait tahakkuk etmiş olan gecikme zamları tahsil edilmeyecektir.

Yapılandırmada taksitli ödeme seçeneğini talep eden üyelerimizin;

Bilgilerinize önemle duyurulur.

EK:DİLEKÇE