Ana Sayfa » Haberler » Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Ereğli’nin Kalkınması ve Adabağ Gıda İhtisas OSB, Zengen Endüstri Bölgesinde Yapılacak Olan Yatırım, Üretim ve İhracat İşbirliği İçin Necmettin Erbakan Üniversitesine Brifing sunduk

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlük Kampüsünde ,Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cem Zorlu ve Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Oğuz Doğan  makamında odamızı kabul ederek, Ereğli’nin kalkınması için yatırım, üretim ve ihracat işbirliği konusunda   Yatırım ve Dış Ticaret Stratejisti Sn. Sedat Özçelik, Genel Sekreter Sn. Murat Karpuzcu ve odamız personeli Sn. Burcu Delice  brifing verdiler.

Ereğli’nin potansiyel üretim merkezi ve kavşak noktası olması nedeniyle 2023 hedeflerinde bölge planı mekansal gelişme senaryosu kapsamında Ereğli’de Adabağ Gıda İhtisas Bölgesi, Zengen Endüstri Bölgesi ile Özel Sektör tarafından planlanan Endüstri Bölgesi ile mevcut OSB’nin daha iyi bir ivme kazanması için yapılan çalışmalar doğrultusunda  Ereğli Belediyesi tarafından yer tahsisi konusunda  Ereğli Belediye Başkanı Sn. Hüseyin Oprukçu ile mutabık kalınmış ve bölgenin kalkınması için her türlü desteği vereceğini taahhüt etmiş , kendileri yapılan çalışmaları yakından takip etmektedirler.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mahmut ÖZKOÇ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat, Veterinerlik ve Eğitim Fakültesi kapsamında bölgemizin kalkınması için Tıbbi ve Aromatik Bitkiler ile Süt ve Süt Ürünleri Mamulleri konusunda  Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesinde, Ereğli ilçesinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Üretim Teknolojileri ve Hayvancılık, Süt ve Süt Ürünleri Mamulleri Bölümü’nün açılmasını ve bu bölümlerle ilgili Araştırma ve Uygulama Merkezleri kurulmasını talep ettiler.

Ereğli ilçemizin potansiyelini harekete geçirmek ve özel sektör rekabet gücümüzü desteklemek için üyelerimizin de  ilçemizde Çin’e Süt ve Süt Ürünleri İhracatında yoğun girişimler sonucunda Ereğli ilçemizde 2 firmamızın seçilmesi bölge potansiyelimizi artırması neticesinde bölgemizde  Üniversite kapsamında Teknoloji Bölgesi (Teknopark) ve Ar-Ge, İnovasyon bölgesinin kurulması için talepte bulunduk.  Sn. Prof. Dr. Cem Zorlu  tarafından bu talebimiz kabul edilmiş, her türlü yardım ve destekleri esirgemeyeceği konusunda odamıza güven vererek, çalışmaların kısa zamanda  başlatılması talimatını vermiştir. Gereken girişimler  Oda Yönetim Kurulumuz Başkanımız Sn. Mahmut ÖZKOÇ ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından saygıyla karşılanmış olup, odamız üyelerimize daha iyi hizmet verebilmesi için her türlü çalışma yürütülmesi konusunda mutabık kalınmıştır. Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cem Zorlu ve Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Oğuz Doğan’a bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla.

Mahmut ÖZKOÇ

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/