Ana Sayfa » Haberler » EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASINA AİT 5 ADET TAŞINMAZIN (BÜTÜN OLARAK) KAPALI TEKLİF VE AÇIK ARTIRMA USULÜ İLE SATIŞ İLANI

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ na ait 5 adet İşyeri (bütün olarak) kapalı teklif ve açık artırma usulü ile 18/08/2022 Tarih Perşembe günü  saat 11:00 da satışa çıkartılmıştır.
Şartname Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ nda mesai saatleri içerisinde bedelsiz görülebilir. Ayrıca taşınmaz şartnamesi ekte sunulmuştur. İhaleye katılacak olanların 200,00 TL Bedel ile Şartname dosyasını satın almaları gerekmektedir.

EK : TAŞINMAZ ŞARTNAMESİ

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022