Ana Sayfa » Duyurular » EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASINA AİT 5 ADET TAŞINMAZIN (BÜTÜN OLARAK) KAPALI TEKLİF VE AÇIK ARTIRMA USULÜ İLE SATIŞ İLANI

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ na ait 5 adet İşyeri (bütün olarak) kapalı teklif ve açık artırma usulü ile 15/09/2021 Tarihi saat 14:30 da satışa çıkartılmıştır.
Şartname Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ nda mesai saatleri içerisinde bedelsiz görülebilir. Ayrıca odamız internet sitesinde de ( www.ertso.org.tr ) görülebilir. İhaleye katılacak olanların 100,00TL Bedel ile Şartname dosyasını satın almaları gerekmektedir.

EK :TAŞINMAZ ŞARTNAMESİ