Ana Sayfa » Haberler » Exımbank İhracat Kredileri ve Alacak Sigortası Programları Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde Exımbank İhracat Kredileri ve Alacak Sigortası Programları Bilgilendirme Semineri 08 Ekim 2020 Perşembe günü saat 15:00 ‘te (Webinar – İnternet Üzerinden) gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney’in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde Türk Eximbank ihracat kredileri ve alacak sigortası programları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere katılım adresi: https://tobb-org.zoom.us/j/93270218710
(Şifre: 276250)

linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program Akışı :

15:00 – 15:30   : Açılış Konuşmaları

M. Rifat Hisarcıklıoğlu – TOBB Başkanı
Ali Güney – Türk Eximbank Genel Müdürü

15:30 – 16:30   : Türk Eximbank İhracat Kredileri ve Alacak Sigortası Programları Paneli

16:30 – 17:00   :Soru Cevap

Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr   , 0312 218 21 86