Her Yöneticinin Bilmesi Gereken Finansal Bilgiler Eğitimi

Ana Sayfa » Duyurular » Her Yöneticinin Bilmesi Gereken Finansal Bilgiler Eğitimi

İLGİ : TOBB’nin 30/11/2021 tarih ve 34221550-050.99-10762 Sayılı Yazısında;

Şirket sahibi ve yöneticileri, şirketlerin finans müdürleri (CFO) ve finans alanında genel ilke ve bilgileri öğrenmek isteyenlere yönelik olarak internet üzerinden “Her Yöneticinin Bilmesi Gereken Finansal Bilgiler Eğitimi” gerçekleştirilecektir. Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.
Bu eğitimde, finansal yönetim ışığında, finans yöneticisinin amacı (değer maksimizasyonu) ve görevleri olan finansal analiz, finansal planlama ve denetim, fonların sağlanması, fonların yatırımı ve özel finansal sorunların çözümü konuları anlatılacaktır.

EK : Her Yöneticinin Bilmesi Gereken Finansal Bilgiler Eğitimi

Saygılarımızla…