“HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı”

Ana Sayfa » Haberler » “HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı”

GL PLATFORM FUARCILIK organizasyonuyla HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 16-19 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Fuarların ülke ekonomisine sağladığı katkı içinde önemli bir pay edinmeyi hedefleyen HORECA FAİR sağlıklı bir fuar ve ikili görüşmeler gerçekleşmesi adına ilgili genelgeler doğrultusunda Covid-19’a yönelik tedbirler eşliğinde yine ulusal ve uluslararası markaları ve sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Fuar; Konaklama ve ağırlama tesislerine ve EDT’ye yönelik; resmi kurum ve kuruluş, firmalar, sektör temsilcileri ve bağlı oldukları çatı kuruluşların destekleri, yapılan etkinlikler, eğitimler, konferanslar, yarışmalarla adından basında da söz ettiren bir organizasyon haline gelmiştir.

Bu nedenledir ki ekonomimize katkı sağlayabilmek, beklentileri karşılayarak omuz omuza daha güçlenebilmek, sektörde yer alacak firmalara destek olmak, markaların bilinirliğine artı katkıda bulunmak için büyük bir adım atılmaktadır.

16 – 19 Şubat 2022 tarihlerinde Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Fuar İzmir Gaziemir de endüstriyelden servis ve ikram ekipmanlarına, teknolojiden dekorasyona, gıdadan hijyene sektör bileşenleri; ilgili işletmeler, kamu kurum ve kuruluşları, sosyal tesislerin yönetici ve profesyonellerini buluşturacak.

Son organizasyonun tanıtıcı filmini https://horecafuar.com/2020-tanitim-filmi/link bağlantısından izleyebilirsiniz;

Ziyaretleriniz ve katılımlarınız için 0.232 347 8033 nolu telefondan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla…