İhale Duyurusu – Bangladeş

Ana Sayfa » Duyurular » İhale Duyurusu – Bangladeş

İLGİ : TOBB’nin 04/01/2022 Tarih ve E-34221550-720-86 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 04.01.2022 tarih ve 70612821 sayılı yazısı.
İlgi yazıda, Dakka Ticaret Müşavirliği’nden alınan bir yazıya atfen, enerji sektöründe faaliyet gösteren Bangladeş kamu şirketi “The Power Grid Company of Bangladesh Limited (PGCB)” tarafından, “Design, Supply, Installation, Testing and Commissioning of 400/230 kV GIS Substation at Kaliganj on turnkey basis (Package-5)” konulu bir ihale düzenlendiği belirtilmektedir.
Yazıda devamla, ihale bilgisini paylaşan Bangladeşli East West International firmasının söz konusu ihaleye ilgi gösteren Türk firmalarına bilgi verme/rehberlik yapabileceği ifade edilmektedir. Firma hakkında bilgi ile ihale ve iletişim bilgileri ekte iletilmektedir.

EK : İhale Daveti -İrtibat Bilgileri

Saygılarımızla…