İhracat Fiyatlaması ve Belgelendirme Üzerine Sanal Eğitim Çalıştayı

Ana Sayfa » Duyurular » İhracat Fiyatlaması ve Belgelendirme Üzerine Sanal Eğitim Çalıştayı

TOBB’nin  31/01/2022 E-34221550-720-1014 sayılı yazısı;

İlgide kayıtlı yazıda, İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) tarafından 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde Küçük ve Orta Boy İşletmelerin Desteklenmesi kapsamında “İhracat Fiyatlaması ve Belgelendirme” üzerine bir çevrimiçi eğitim çalıştayı düzenleneceği belirtilmekte olup, söz konusu çalıştaya aşağıda verilen Zoom bağlantısı üzerinden erişim sağlanabileceği bildirilmektedir:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_kh7XUnYsScKrCKXogjpDLQ  ICDT’nin bahse konu çalıştaya ilişkin yazısı, bilgi notu ve program ekte iletilmektedir.

Saygılarımızla.

ICDT -Bilgi notu