IPARD 6. Başvuru Çağrı İlan Duyurusu

Ana Sayfa » Haberler » IPARD 6. Başvuru Çağrı İlan Duyurusu

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme kurumu 8 Mayıs 2019 tarihinde 6.Başvuru çağrı ilanına çıkmış bulunmaktadır. 6.Başvuru Çağrı İlan kapsamında ”Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme ”kapsamında başvurular kabul edilecektir.Yatırımcılara sağlanacak olan mali desteğin kaynağı Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Program Fonu^dur.Bu destek ”Kamu Katkısı”olarak adlandırılmakta olup program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır. Söz konusu tedbir kapsamında desteklenecek sektörler; -Bitkissel üretimin çeşitlendirilmesi ve bitkisel ürünleirn işlenmesi ve paketlenmesi -Arıcılık ve arı ürünlerinin üretimi işlenmesi ve paketlenmesi -Zanaatkarlık ve Katma Değerli Ürünler -Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri -Su Ürünleri Yetiştiriciliği -Makine Parkları -Yenilenebilir Enerji Tesisleri Başvurular 08.07.2019 tarihinde saat 09:00’dan itibaren yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacaktır.Online Proje Başvuru Sistemi 20.08.2019 tarihinde saat 21:00’da kapatılacaktır.Başvuruların TKDK İl Koordinatörlüklerine son teslim tarihi 23.08.2019 saat:18:00’a kadardır. Ayrıca IPARD ve Başvurular hakkında detaylı bilgiye www.tkdk.gov.tradresindenulaşabilirsiniz.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/