IPARD 8.BAŞVURU ÇAĞRI İLANI

Ana Sayfa » Duyurular » IPARD 8.BAŞVURU ÇAĞRI İLANI

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilgili kuruluşa olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu,8.Başvuru Çağrı İlanı’na çıkmış bulunmaktadır.

8.Başvuru Çağrı İlanı kapsamında ”Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbirinin makine-ekipman,hizmet ve görünürlük alımlarına ilişkin başvurular kabul edilecektir.

Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar tedbirinde toplam destek bütçesi 50.000.000 Avro’dur.Yatırımcılara sağlanacak olan Mali Desteğin Kaynağı,Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu’dur.Bu destek” Kamu Katkısı ” olarak adlandırılmakta olup program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

Söz konusu tedbir kapsamında desteklenecek sektörler:

103-1 Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması

103-2 Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması

103-3 Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması

103-4 Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması

103-5 Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması

8.Başvuru Çağrı İlanına Başvurular 02.01.2020 tarihi ve saat 09:00’dan itibaren yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacaktır. Online Proje Başvuru Sistemi 28.01.2020 tarihi ve saat 21:00’de kapatılacaktır.Başvuruların TKDK İl Koordinatörlüklerine son teslim tarihi 31.01.2020 ,saat 18:00’dir.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/