IPARD Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » IPARD Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri

IPARD Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri
(Webinar – İnternet Üzerinden)
21 Ocak 2021 Perşembe – Saat: 14:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu işbirliğinde TKDK Başkanı Dr. Muhammed Adak’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde proje başına %40 ile %70 destek oranı bulunan 125 Milyon Avro bütçeli IPARD II 10. Başvuru Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminer ayrıca sosyal medya (Youtube, Twitter, Facebook) hesaplarından da yayınlanacaktır.

Seminere katılım adresi:

(Şifre: 626768)
linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

14:00 – 14:15 Açılış Konuşmaları
Faik Yavuz-TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Dr. Muhammed Adak – TKDK Başkanı

14:15 – 15:00 IPARD Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Paneli Salih Arıkan –TKDK Proje Hizmetleri Genel Koordinatörü
15:00 – 15:30 Soru-Cevap

Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31

EK : IPARD Destekleri Webinar Detayları

Saygılarımızla.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022