Ana Sayfa » Duyurular » Kamu İhale Sözleşmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik Dönüşüm Sempozyumu

İlgi: TOBB’nin 24.05.2021 tarihli ve 34221550-050.99- 4886 Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, Kamu İhale Kurumu, TOBB ve TOBB ETÜ iş birliğinde 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde “Kamu İhale Sözleşmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik Dönüşüm” konulu sempozyumu internet üzerinden düzenlenecektir. Sempozyum davetine ilişkin afiş ekte yer almaktadır Sempozyumda ekli program kapsamında Kamu İhale Sözleşmelerinde Borçlar Hukuku, Şirketler Hukuku ve İdare Hukukuna İlişkin Sorunlar ve Çözüm Önerileri ile Kamu İhalelerinde Elektronik Dönüşüm konuları anlatılacaktır.

EK :SEMPOZYUM AFİŞ

Sayın Üyemiz,

T.C. İçişleri Bakanlığınca yayımlanan ve;

Ancak belirtilen zaman aralıklarında çalışacak olan personelinize, firmanıza geliş gidişlerde kullanılmak üzere ekte yer alan görev belgesinin verilmesi ve çalışanınızın söz konusu yazıyı yanında bulundurması gerekmektedir.

Ekte tarafınıza sunmuş olduğumuz Görev Belgeleri manuel olarak doldurularak 01/06/2021 tarihine kadar geçerli olacak olup 01/06/2021 tarihinden itibaren işyeri/fabrika/imalathane gibi yerlerde çalışan kişilerin, e­-devlet platformunda yer alan İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi üzerinden “görev belgesi” başvurusunda bulunması gerekmektedir.

Ayrıca 01/06/2021 tarihine kadar faaliyet belgesi, imza sirküsü, vergi levhası, sgk döküm belgeleri ile birlikte izin belgeleri  geçerli olacaktır.

İçişleri Bakanlığı’nın bu konuda yayınladığı genelge ve “görev belgesi” tarafınıza aşağıda ek olarak sunulmuştur.

EK :Görev Belgesi İçin; Tıklayınız

EK :Görev Belgesi Düzenleme Detayları İçin ; Tıklayınız

COVID-19 Kapsamındaki Tedbirlere Yönelik  Olarak 14/04/2021 Tarih ve  2021/8 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesine İstinaden; Mesai Saatlerimiz Değişmiştir.

15/04/2021 Tarihinden İtibaren Odamız  10:00 – 12:30 ve 13:00-16:00 Saatleri Arasında  Hizmet Verecektir.

Bilgilerinize sunulur,

Saygılarımızla…