Ana Sayfa » Duyurular » Kamu İhale Sözleşmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik Dönüşüm Sempozyumu

İlgi: TOBB’nin 24.05.2021 tarihli ve 34221550-050.99- 4886 Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, Kamu İhale Kurumu, TOBB ve TOBB ETÜ iş birliğinde 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde “Kamu İhale Sözleşmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik Dönüşüm” konulu sempozyumu internet üzerinden düzenlenecektir. Sempozyum davetine ilişkin afiş ekte yer almaktadır Sempozyumda ekli program kapsamında Kamu İhale Sözleşmelerinde Borçlar Hukuku, Şirketler Hukuku ve İdare Hukukuna İlişkin Sorunlar ve Çözüm Önerileri ile Kamu İhalelerinde Elektronik Dönüşüm konuları anlatılacaktır.

EK :SEMPOZYUM AFİŞ