Kısıtlamalardan Muaf Tutulan Kurum Personeli İçin Çalışma İzin Belgesi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Kısıtlamalardan Muaf Tutulan Kurum Personeli İçin Çalışma İzin Belgesi Hakkında

Sayın Üyemiz,

T.C. İçişleri Bakanlığınca yayımlanan ve;

• 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00 ile 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00 aralığında uygulanacak olan Tam Kapanma Tedbirlerini belirleyen 27.04.2021 tarih ve 89780865-153-7576 sayılı Genelge uyarınca “Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak günlerde üretim ve imalat tesisleri ile bu yerlerde çalışanlar” kısıtlamadan muaf tutularak çalışmalarına devam edebileceklerdir.

Ancak belirtilen zaman aralıklarında çalışacak olan personelinize, firmanıza geliş gidişlerde kullanılmak üzere ekte yer alan görev belgesinin verilmesi ve çalışanınızın söz konusu yazıyı yanında bulundurması gerekmektedir.

Ekte tarafınıza sunmuş olduğumuz Görev Belgeleri manuel olarak doldurularak 02/05/2021 tarihine kadar geçerli olacak olup 02/05/2021 tarihinden itibaren işyeri/fabrika/imalathane gibi yerlerde çalışan kişilerin, e­devlet platformunda yer alan İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi üzerinden “görev belgesi” başvurusunda bulunması gerekmektedir.

Ayrıca 02/05/2021 tarihine kadar faaliyet belgesi, imza sirküsü, izin belgeleri vb. geçerli olacaktır.

İçişleri Bakanlığı’nın bu konuda yayınladığı genelge ve “görev belgesi” tarafınıza aşağıda ek olarak sunulmuştur.

EK : Görev Belgesi İçin ; Tıklayınız

EK : Görev Belgesi Düzenlenme Detayları İçin ; Tıklayınız

Sayın Üyemiz,

T.C. İçişleri Bakanlığınca yayımlanan ve;

Ekte tarafınıza sunmuş olduğumuz Görev Belgeleri manuel olarak doldurularak 02/05/2021 tarihine kadar geçerli olacak olup 02/05/2021 tarihinden itibaren işyeri/fabrika/imalathane gibi yerlerde çalışan kişilerin, e­-devlet platformunda yer alan İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi üzerinden “görev belgesi” başvurusunda bulunması gerekmektedir.

EK :Görev Belgesi İçin; Tıklayınız

EK :Görev Belgesi Düzenleme Detayları İçin ; Tıklayınız

COVID-19 Kapsamındaki Tedbirlere Yönelik  Olarak 14/04/2021 Tarih ve  2021/8 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesine İstinaden; Mesai Saatlerimiz Değişmiştir.

15/04/2021 Tarihinden İtibaren Odamız  10:00 – 12:30 ve 13:00-16:00 Saatleri Arasında  Hizmet Verecektir.

Bilgilerinize sunulur,

Saygılarımızla…