KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL) Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL) Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

KOSGEB ve TOBB iş birliğinde, 9 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 14:00′ de internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Kosgeb ve Tobb işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde İşletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebilen “KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL)” anlatılacak olup ,

KOSGEB temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde KOBİGEL desteği anlatılacak ve  seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkında soruları cevaplandırılacaktır.

Tüm üyelere katılım ücretsiz olup seminere; https://webinar.tobb.org.tr  linkinden katılım sağlayabilirsiniz.

EK : Program İçeriği