KOBİ’ler İçin Hijyen ve Covıd-19 Belgeleri Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » KOBİ’ler İçin Hijyen ve Covıd-19 Belgeleri Bilgilendirme Semineri

Türk Standartları Enstitüsü (TSE)’nin hijyen ve COVID-19 çalışmaları hakkında 21 Temmuz 2020 Salı günü saat 10:30’da internet üzerinden  bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde TSE COVID-19 Güvenli Üretim, Hizmet ve Turizm Belgeleri ile COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır. Tüm üyelerimize katılım ücretsizdir.

(Webinar – İnternet Üzerinden)
21 Temmuz 2020 Salı – Saat: 10:30
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr

10:30 – 10:45 Açılış Konuşmaları
Prof. Dr. Adem Şahin – TSE Başkanı

10:45 – 11:45 Hijyen ve COVID-19 Belgeleri Paneli
Bu panelde;
 TSE COVID-19 Güvenli Üretim, Hizmet ve Turizm Belgeleri
 COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu konuları anlatılacaktır.

11:45 – 12:00 Soru-Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31