KOBİ’ler İçin Hijyen ve Covıd-19 Belgeleri Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » KOBİ’ler İçin Hijyen ve Covıd-19 Belgeleri Bilgilendirme Semineri

Türk Standartları Enstitüsü (TSE)’nin hijyen ve COVID-19 çalışmaları hakkında 21 Temmuz 2020 Salı günü saat 10:30’da internet üzerinden  bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde TSE COVID-19 Güvenli Üretim, Hizmet ve Turizm Belgeleri ile COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır. Tüm üyelerimize katılım ücretsizdir.

(Webinar – İnternet Üzerinden)
21 Temmuz 2020 Salı – Saat: 10:30
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr

10:30 – 10:45 Açılış Konuşmaları
Prof. Dr. Adem Şahin – TSE Başkanı

10:45 – 11:45 Hijyen ve COVID-19 Belgeleri Paneli
Bu panelde;
 TSE COVID-19 Güvenli Üretim, Hizmet ve Turizm Belgeleri
 COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu konuları anlatılacaktır.

11:45 – 12:00 Soru-Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/