KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın  M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Kamu İhale Kurumu Başkanı Hamdi Güleç’in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri  kamu ihalelerindeki güncel gelişmeler, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) kullanımı, ihalelere katılım ve teklif verme süreçleri, ihalelerde yerli isteklilere ve yerli malına sağlanan avantajlar, e-ihale, e-eksiltme ve e-şikayet uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

25 Kasım 2020 Çarşamba Saat 14:00 (Webinar -İnternet Üzerinden)gerçekleştirilcek olup;  https://tobb-org.zoom.us/j/96832978283#success   adresinden (Şifre :131916) link ve şifre ile katılım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca tüm üyelere katılım ücretsiz olup seminer sosyal medya (Youtube, Twitter, facebook) hesaplarından da yayınlanacaktır.

Program:
14:00 – 14:30    Açılış Konuşmaları

M. Rifat Hisarcıklıoğlu – TOBB Başkanı
Hamdi Güleç – Kamu İhale Kurumu Başkanı

14:30 – 15:30    KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri
Seminerde, kamu ihalelerindeki güncel gelişmeler, Elektronik Kamu Alımları
Platformu (EKAP) kullanımı, ihalelere katılım ve teklif verme süreçleri,
ihalelerde yerli isteklilere ve yerli malına sağlanan avantajlar, e-ihale, eksiltme ve e-şikayet uygulamaları anlatılacaktır.
15:30 – 16:00 Soru Cevap

Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/