KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın  M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Kamu İhale Kurumu Başkanı Hamdi Güleç’in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri  kamu ihalelerindeki güncel gelişmeler, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) kullanımı, ihalelere katılım ve teklif verme süreçleri, ihalelerde yerli isteklilere ve yerli malına sağlanan avantajlar, e-ihale, e-eksiltme ve e-şikayet uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

25 Kasım 2020 Çarşamba Saat 14:00 (Webinar -İnternet Üzerinden)gerçekleştirilcek olup;  https://tobb-org.zoom.us/j/96832978283#success   adresinden (Şifre :131916) link ve şifre ile katılım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca tüm üyelere katılım ücretsiz olup seminer sosyal medya (Youtube, Twitter, facebook) hesaplarından da yayınlanacaktır.

Program:
14:00 – 14:30    Açılış Konuşmaları

M. Rifat Hisarcıklıoğlu – TOBB Başkanı
Hamdi Güleç – Kamu İhale Kurumu Başkanı

14:30 – 15:30    KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri
Seminerde, kamu ihalelerindeki güncel gelişmeler, Elektronik Kamu Alımları
Platformu (EKAP) kullanımı, ihalelere katılım ve teklif verme süreçleri,
ihalelerde yerli isteklilere ve yerli malına sağlanan avantajlar, e-ihale, eksiltme ve e-şikayet uygulamaları anlatılacaktır.
15:30 – 16:00 Soru Cevap

Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31