Konya Bölgesi İl/İlçe Oda/Borsa Müşterek Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ana Sayfa » Haberler » Konya Bölgesi İl/İlçe Oda/Borsa Müşterek Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası’nın ortaklaşa düzenlediği müşterek meclis toplantısına katıldı. Meclis üyelerinin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Hisarcıklıoğlu, görevlerinin iş dünyasının taleplerini icra makamlarına iletmek olduğunu söyledi.​

Hisarcıklıoğlu müşterek toplantıda yaptığı konuşmada, pandemi döneminde de, oda ve borsa başkanları ile birlikte çalışarak, üyelere yönelik pek çok desteğin çıkmasını sağladıklarını ifade etti. Ancak daha yapılması gereken çok iş bulunduğunu ve sıkıntıların tam anlamı ile bitmediğini belirten TOBB Başkanı, “Bunları da takip ediyor ve dile getiriyoruz.” dedi.

Hisarcıklıoğlu, hem Selçuk Öztürk, hem Memiş Kütükçü hem de Hüseyin Çevik Başkanın tecrübe ve bilgi birikiminden Ankara’da istifade ettiğini belirterek, üç başkanın da üyelerinin sıkıntılarını beklentilerini en hızlı şekilde kendisine ve icra makamlarına ilettiklerini ifade etti.

-Konya’ya 9 okul müjdesi

TOBB, Türkiye’nin önde gelen başarılı bir kurumuysa bunda Konya’nın da payının çok büyük olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Böyle çalışkan, azimli, vizyoner başkanlar seçerek, camiamıza kazandıran, Konya’ya ve Türkiye’ye hizmet etmesini sağlayan, siz Konyalı kardeşlerime de yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konya için 9 yeni okul müjdesi veren TOBB Başkanı şunları söyledi: “Konya’da güzel bir işe daha başlıyoruz. Biliyorsunuz, TOBB olarak burada, Başkanlarımızın girişimi sonucunda, bir Hukuk Fakültesi yapmıştık. Şimdi de Konya’daki tüm Oda-Borsa başkanlarımızın talebiyle, TOBB Yönetim Kurulunda yeni bir karar aldık. Akşehir, Beyşehir, Cihanbeyli, Çumra, Doğanhisar, Ereğli, Ilgın, Karapınar ve Seydişehir ilçelerinde birer okul olmak üzere, Konya’da tam 9 okul daha yapacağız. Konya’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bir ve beraber olunca, Allah rahmeti ve bereketi de verir. Yeter ki birbirimizi ötekileştirmeyelim. Kimseyi, fikrinden, inancından, görüşünden dolayı dışlamayalım. Ortak akıl ve diyalogla her sorunu aşabileceğimizi bilelim. O zaman, ülkemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız ifadelerini kullandı.

İstişare toplantısına odamızı temsilen Meclis Başkanımız Sn. Enver BOZKURT, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mahmut ÖZKOÇ ve Meclis Üyelerimiz katılım sağladı.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022