KOSGEB Enerji Verimliliği Yeşil Dönüşüm Destek Programı Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Duyurular » KOSGEB Enerji Verimliliği Yeşil Dönüşüm Destek Programı Bilgilendirme Semineri

KOSGEB Yeşil Dönüşüm Destek Programı Bilgilendirme Semineri, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
Bu destek ile işletmelerin enerji etüdü maliyetleri ile etüt sonucu önerilen değişiklikler doğrultusundaki giderlerin bir kısmı KOSGEB tarafından karşılanacaktır. KOSGEB ve TOBB iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, KOBİ’ler için Enerji Motorları Desteği kapsamında 100 bin TL, Verimlilik Artırıcı giderleri içinse 400 bin TL’ye kadar destek sağlayan KOSGEB Yeşil Dönüşüm Destek Programı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

EK

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022