Ana Sayfa » Duyurular » Kredi Notu, Risk Raporu ve Çek Raporu, Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Kredi Kayıt Bürosu (KKB) iş birliğinde 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00’da internet üzerinden Kredi Notu, Risk Raporu ve Çek Raporu, Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Seminerde Findeks Kredi Notu, kredi notu yükseltme yöntemleri, Risk Raporu, Çek Raporu, Findeks Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere katılım adresi ve program aşağıda sunulmaktadır.

Seminere katılım adresi : http://webinar.tobb.org.tr