Kuşak ve Yol Zirvesi Kayıt Kodu Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Kuşak ve Yol Zirvesi Kayıt Kodu Hakkında

İLGİ: TOBB’nin 12/08/2021 Tarih ve 84403118-720-7313 Sayılı Yazısında;

İlgi : a) Hong Kong Başkonsolosluğu’nun 11.08.2021 tarihli E-postası;

İlgide kayıtlı e-postada, ilgi (b)’de kayıtlı yazımız ile duyurusu yapılan Kuşak ve Yol Zirvesi’nin kayıt koşullarında güncelleme olduğu belirtilmektedir. Buna göre, kayıt aşamasında 06P30SOCGTUR kodunun girilmesi gerektiği, bu kod ile %30 indirimli fiyat uygulanacağı ve anılan kodun 20 Ağustos’a dek geçerli olduğu belirtilmiştir.

Saygılarımızla…