Limited Şirket Şube Yeni Kayıt

Ana Sayfa » Ticaret Sicil Müdürlüğü » Limited Şirket » Şube Yeni Kayıt » Limited Şirket Şube Yeni Kayıt

GEREKLİ EVRAKLAR

Şube Kayıt Evrakları

Oda Kayıt Beyannamesi

1- Şube açılışı ile ilgili 2 adet Noter tasdikli karar sureti. Bu kararda;

– Şubenin unvanı,

– Şubenin sermayesi (Merkezden şube’ye ayrılan sermaye varsa belirtilecek),

– Şubenin açık adresi (MERSİS sistemine girilmiş olan adres bilgisi ile karara yazılmış olan adres bilgisi birebir aynı olmalıdır).

– Şubenin kimler tarafından nasıl temsil edileceği konularının belirtilmesi gerekmektedir

– Örnek Karar Şube Açılış Karar Örneği

2-Şube müdürü/müdürlerinin 2 adet fotoğrafları/Kimlik Fotokopileri

3-Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş unvan altında imza beyannamesi. (Beyannameyi size yakın yerdeki Ticaret Sicili Müdürlüğünde Mersis Talep numarasını ibraz ederek çıkartabilirsiniz.)

4-Şube Müdürü Yabancı Uyruklu İse; Noterden Tasdikli Pasaport ve Tercümesi,Varsa Oturma Ve Çalışma İzni(2 Adet)

NOT: mersis.gtb.gov.tr   adresinden elektronik başvuru yapmanız gerekir.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/