Limited Şirket Şube Yeni Kayıt

Ana Sayfa » Ticaret Sicil Müdürlüğü » Limited Şirket » Şube Yeni Kayıt » Limited Şirket Şube Yeni Kayıt

GEREKLİ EVRAKLAR

Şube Kayıt Evrakları

Oda Kayıt Beyannamesi

1- Şube açılışı ile ilgili 2 adet Noter tasdikli karar sureti. Bu kararda;

– Şubenin unvanı,

– Şubenin sermayesi (Merkezden şube’ye ayrılan sermaye varsa belirtilecek),

– Şubenin açık adresi (MERSİS sistemine girilmiş olan adres bilgisi ile karara yazılmış olan adres bilgisi birebir aynı olmalıdır).

– Şubenin kimler tarafından nasıl temsil edileceği konularının belirtilmesi gerekmektedir

– Örnek Karar ŞUBE AÇILIŞ KARAR ÖRNEĞİ

2-Şube müdürü/müdürlerinin 2 adet fotoğrafları/Kimlik Fotokopileri

3-Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş unvan altında imza beyannamesi. (Beyannameyi size yakın yerdeki Ticaret Sicili Müdürlüğünde Mersis Talep numarasını ibraz ederek çıkartabilirsiniz.)

4-Şube Müdürü Yabancı Uyruklu İse; Noterden Tasdikli Pasaport ve Tercümesi,Varsa Oturma Ve Çalışma İzni(2 Adet)

NOT: mersis.gtb.gov.tr   adresinden elektronik başvuru yapmanız gerekir.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022