Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Semineri

İLGİ : TOBB’nin 10.01.2022 Tarih ve E-34221550-050.99-299 Sayılı Yazısında;

KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Semineri, 11 Ocak 2022 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
KOSGEB ve TOBB iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde; 2021 yılında Covid-19 salgınından etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) yönelik olarak KOSGEB tarafından başlatılan ve 2022 yılında da bazı değişiklerle başvuruya açılan “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Projesi” anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Covid-19 Kapsamında Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Webinarı
(Webinar – İnternet Üzerinden)
11 Ocak 2021 Salı – Saat: 14:00
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program:
14:00 – 14:15 Açılış Konuşmaları