Oda Başkanımızın Korona Virüsü Hakkında Basın Açıklaması

Ana Sayfa » Haberler » Oda Başkanımızın Korona Virüsü Hakkında Basın Açıklaması

Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarım;

Bilindiği üzere ortaya çıkan yeni tip korona virüs isimli hastalık sonrasında bazı işletmelerin söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerinde haksız fiyat artışı gerçekleştirdiği hakkında üst birliğimize bir takım şikayetler ulaşmaktadır. Konya Ereğli Ticaret Odası olarak ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara oda olarak disiplin mekanizmamızı çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi buradan kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Herkes bilmeli ki vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.

Vatandaşlarımızın bu konu ile ilgili şikayetlerinin takipçisi olacağımızı bilinmesini isteriz.

Mahmut ÖZKOÇ

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/