Online Export Akademi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Online Export Akademi Hakkında

İLGİ :TOBB’nin 16/08/2021 Tarih ve 61828824-100-7396 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’ndan alınan 13.08.2021 tarihli ve 66364831 sayılı yazı.

KOBİ’lere yönelik olarak 26 Ağustos 2021 tarihinde saat 09:30’da “Online Export Akademi Programı” düzenleneceği bildirilmektedir. Bir örneği ekte yer alan program dahilinde Zoom Programı üzerinden gerçekleştirilecek “Online Export Akademi Programı”na https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_FNG7A0DeSsKXv4ubLH0B3w linki aracılığıyla kayıt olunabilecektir. Toplantıya ilişkin gerekli bilgiler kayıt aşamasının ardından katılımcılara iletilecek olup, kullanılacak programa ilişkin Zoom Meeting Kurulum ve Kullanım Kılavuzu yazımız ekinde sunulmaktadır.

Saygılarımızla…

EK :ZOOM MEETİNG KILAVUZU