Ana Sayfa » Duyurular » Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Olarak Tahsis Edilmesi Hakkında

İlgi: TOBB’nin 34221550-050.99- Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, Organize sanayi bölgelerinde (OSB) yer alan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsis edilmesi uygulaması 31 Aralık 2024’e kadar uzatılmıştır. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olup ekte sunulmaktadır.

Buna göre, OSB’lerdeki yatırımların, üretim ve istihdamın artırılmasının sağlanması amacıyla buralarda yer alan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsis edilmesine imkan veren uygulama, 31 Aralık 2024’e kadar sürecektir.

EK :Resmi Gazete Eki_1 sayfa