Pakistan Başbakanı Sayın Shehbaz Sharif’İn Ülkemizi Ziyareti

Ana Sayfa » Duyurular » Pakistan Başbakanı Sayın Shehbaz Sharif’İn Ülkemizi Ziyareti

Pakistan Başbakanı Shehbaz  Sharif’in, 31 Mayıs – 2 Haziran 2022 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir. Ziyaret çerçevesinde gerçekleşecek heyetler arası görüşmelerde gündeme getirilmek üzere, ilişkilerimize matuf olabilecek görüş ve öneriler ile ticari faaliyetlerde yaşanan firma sorunları, pazara girişte karşılaşılan
engeller ve varsa ticari ve ekonomik ilişkilere ilişkin konuların 27 Mayıs 2022 tarihi mesai bitimine kadar iletilmesine (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) ihtiyaç duyulmaktadır .Bilgilerinize sunarız.