RF Başkortostan Cumhuriyeti İkili Görüşmeler Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » RF Başkortostan Cumhuriyeti İkili Görüşmeler Hakkında

Sayın üyemiz;

İLGİ : TOBB’nin 08/11/2021 Tarih ve 34221550-720-10022 Sayılı Yazısında;

İlgi : RF Başkortostan Cumhuriyeti Türkiye Temsilciliği’nin 02.11.2021 tarih ve 94 sayılı yazısı.
Rusya Federasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkı sağlamak ve Başkortostan ile Türk iş dünyası arasında doğrudan temas sağlamak amacıyla Rusya Federasyonu’na bağlı olan Başkortostan Cumhuriyeti Lideri Radiy Habirov’un kararıyla, 2020 yılının Eylül ayında, İstanbul’da Başkortostan Daimi Temsilcilik Ofisi kurulmuştur. İlgi yazıda, Başkortostan Cumhuriyeti Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığı ve İhracat Merkezi desteğiyle, ekte yer alan Başkortostan iş heyetinin, Türk firmalarla ikili iş görüşmeleri yapmak üzere, 17 Kasım 2021 Çarşamba günü, 13:00-18:00 saatleri arasında İstanbul Polat Renaissance Bosphorous Otel (Beşiktaş) Balo Salonu’ bir etkinlik düzenleyeceği bildirilmektedir. Görüşmelerin kayıt formu https://forms.gle/8jDycgXEzCaVAPRi9  linkinde yer almaktadır.

Saygılarımızla…