Sanayi Tesisleri ve OSB’ler İçin Sıfır Atık Uygulaması Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » Sanayi Tesisleri ve OSB’ler İçin Sıfır Atık Uygulaması Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan 27/10/2020 Tarih ve 34221550-050.99-9299 yazıda,

Sıfır atık uygulaması hakkında sanayi tesisleri ve organize sanayi bölgelerine yönelik olarak 3 Kasım 2020 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOBB iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde sanayi tesisleri ve OSB’lere yönelik olarak sıfır atık uygulaması anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Seminere katılım adresi: https://tobb-org.zoom.us/j/94587222863

(Şifre: 041771)