Ana Sayfa » Haberler » Seçim Sonrası Türkiye Ekonomisi Küresel-Ekonomik Görünüm ve Piyasalar Seminer Duyurusu

Odamız ev sahipliğinde hazırlanan Seçim Sonrası Türkiye Ekonomisi,Küresel-Ekonomik Görünüm ve Piyasalar Konulu Seminerimiz Ekonomist Erkin Şahinöz’ün katılımları ile 14 Haziran 2019 Cuma Günü Saat 19.00’da Ted Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.Seminere tüm üyelerimizin ve Ereğli halkının katılımlarınızı rica eder,memnuniyet duyarız.

Sayın Üyemiz,

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından sanayi işletmelerinin Covid-19 ile mücadelesinde rehber olacak olan “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu” hazırlanmıştır. Kılavuza aşağıda sunmuş olduğumuz linkten ve www.tse.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Hijyen,Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Klavuzu

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/