Select USA Yatırım Zirvesi (2022)

Ana Sayfa » Duyurular » Select USA Yatırım Zirvesi (2022)

TOBB’nin 21/03/2022 Tarih E-34221550-720-3001 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Amerikan Ticaret Bakanlığı’nın, yabancı firmaların Amerika pazarına açılmalarına ya da büyümelerine destek olmak için oluşturduğu Select USA programının en büyük etkinliği olan Select USA Yatırım Zirvesi’nin 26-29 Haziran 2022 tarihleri arasında Maryland Gaylord Convention Center’da gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Üst düzey yöneticiler ve Amerikalı liderlerin güncel yatırım fırsatlarına ilişkin bilgiler paylaşacağı, yatırımcılara sağlanan teşvikler ve kaynaklarla ilgili detaylı sunumların gerçekleştirileceği Zirveye dair detaylı bilgi https://www.selectusasummit.us/ adresinde yer almaktadır.