Ana Sayfa » Haberler » Şirketlerimizi Geleceğe Taşımak :Salgın Sonrası İçin Yöneticilere Kurumsal Öneriler Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde 3 Aralık 2020 Perşembe Saat 14:00 ‘te internet üzerinden Şirketlerimizi Geleceğe Taşımak :Salgın Sonrası İçin Yöneticilere Kurumsal Öneriler Semineri gerçekleştirilecektir.

Seminerde;

• Salgının başından itibaren alınan/alınabilecek kısa ve uzun vadeli önlemler,
  • Kurumsal yapılanma çalışmaları ve çevik yönetime bakış açıları,
  •  Belirsizlik dönemlerinde iş yaparken dikkat edilecek başlıklar,
  • Dünyayı nasıl takip edelim? Finansman, Yatırımcı arayan, pazarlarını genişletmek isteyenlere
    öneriler. Finansman sağlayıcılar şirketlerde neleri soruyor?
  • Salgın sonrası üst düzey yöneticileri hangi vasıflar aranacak? Hangi vasıflar şirketleri kurtardı?
    konuları değerlendirilecek olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere ;

(Şifre : 721851 )

linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program:
14:00 – 14:30 Açılış Konuşmaları
14:30 – 15:30 Salgın Sonrası İçin Yöneticilere Kurumsal Öneriler Paneli

Moderatör: Mehmet Göçmen – TKYD Danışma Kurulu Üyesi

İdil Yiğitbaşı  : Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili – Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı
Murat Kolbaşı  : TOBB Türkiye Züccaciye Meclis Başkanı – Arzum Küçük Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı

15:30 – 16:00 Soru Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31