Ana Sayfa » Haberler » Şirketlerimizi Geleceğe Taşımak :Salgın Sonrası İçin Yöneticilere Kurumsal Öneriler Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde 3 Aralık 2020 Perşembe Saat 14:00 ‘te internet üzerinden Şirketlerimizi Geleceğe Taşımak :Salgın Sonrası İçin Yöneticilere Kurumsal Öneriler Semineri gerçekleştirilecektir.

Seminerde;

• Salgının başından itibaren alınan/alınabilecek kısa ve uzun vadeli önlemler,
  • Kurumsal yapılanma çalışmaları ve çevik yönetime bakış açıları,
  •  Belirsizlik dönemlerinde iş yaparken dikkat edilecek başlıklar,
  • Dünyayı nasıl takip edelim? Finansman, Yatırımcı arayan, pazarlarını genişletmek isteyenlere
    öneriler. Finansman sağlayıcılar şirketlerde neleri soruyor?
  • Salgın sonrası üst düzey yöneticileri hangi vasıflar aranacak? Hangi vasıflar şirketleri kurtardı?
    konuları değerlendirilecek olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere ;

(Şifre : 721851 )

linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program:
14:00 – 14:30 Açılış Konuşmaları
14:30 – 15:30 Salgın Sonrası İçin Yöneticilere Kurumsal Öneriler Paneli

Moderatör: Mehmet Göçmen – TKYD Danışma Kurulu Üyesi

İdil Yiğitbaşı  : Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili – Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı
Murat Kolbaşı  : TOBB Türkiye Züccaciye Meclis Başkanı – Arzum Küçük Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı

15:30 – 16:00 Soru Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 31

EK : Kurumsal Öneriler Webinarı

Saygılarımızla.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022