Sri Lanka Sanal Tekne Fuarı 2021

Ana Sayfa » Duyurular » Sri Lanka Sanal Tekne Fuarı 2021

İLGİ : TOBB’nin 27/09/2021 Tarih ve84403118-720-8668 Sayılı Yazısında;

İlgi : Sri Lanka Ankara Büyükelçiliğinin 21.09.2021 tarih ve 1/VI Sayılı Yazısı,
İlgide kayıtlı yazıda, Sri Lanka İhracat Geliştirme Kurulu (SLEDB) ve Sri Lanka Tekne Yapım Teknolojisi Geliştirme Enstitüsü (BTI) işbirliğinde 25-29 Ekim 2021 tarihlerinde “Sri Lanka Sanal
Tekne Fuarı 2021″‘nin (Virtual Boat Show Sri Lanka 2021) düzenleneceği belirtilmektedir.
Yazıda devamla, 2008 yılından beri iki senede bir düzenlenen söz konusu etkinliğin denizcilik sektörünün ürünlerini potansiyel müşterilere sergileme fırsatı sunduğu, tekne ve gemi yapımı, eğitim,deniz altyapısı ve deniz turizmi alanlarında yatırım fırsatlarının yarattığı ifade edilmektedir.
Anılan fuara ilişkin detaylı bilgilere https://www.boatshowsrilanka.com internet adresinden ulaşılmaktadır.

Saygılarımızla…

Sayın Üyemiz,

9 Haziran 2021 Tarihli ve 31506 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında,

Üyelerimizin 30/4/2021 tarihine kadar ödenmemiş Yıllık Aidat ve Munzam Aidat anapara borçlarına yönelik yapılandırma olanağı getirilmiştir.

27/08/2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 4420 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı gereği ise 7326 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan başvuru ve ilk taksit sürelerinin birer ay uzatıldığı belirtilmiştir.

Bu durumda, üyelerin Kanundan faydalanmak için yapacağı başvuru süresi bir ay uzatılarak 31/10/2021 tarihine, yapılandırmaya başvuranların borçlarının ilk taksit süresi de bir ay uzatılarak 30/11/2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Diğer Bilgiler:

1.Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, en geç 31 Ekim 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

2.Yapılandırmaya başvuran üyelerimiz aidat borçlarını peşin ve/veya 6 taksit şeklinde ödeyebilecektir.

3.Belirtilen döneme isabet eden tutarlara ait tahakkuk etmiş olan gecikme zamları tahsil edilmeyecektir.

Yapılandırmada taksitli ödeme seçeneğini talep eden üyelerimizin;

Bilgilerinize önemle duyurulur.

EK:DİLEKÇE