Sri Lanka Sanal Tekne Fuarı 2021

Ana Sayfa » Duyurular » Sri Lanka Sanal Tekne Fuarı 2021

İLGİ : TOBB’nin 27/09/2021 Tarih ve84403118-720-8668 Sayılı Yazısında;

İlgi : Sri Lanka Ankara Büyükelçiliğinin 21.09.2021 tarih ve 1/VI Sayılı Yazısı,
İlgide kayıtlı yazıda, Sri Lanka İhracat Geliştirme Kurulu (SLEDB) ve Sri Lanka Tekne Yapım Teknolojisi Geliştirme Enstitüsü (BTI) işbirliğinde 25-29 Ekim 2021 tarihlerinde “Sri Lanka Sanal
Tekne Fuarı 2021″‘nin (Virtual Boat Show Sri Lanka 2021) düzenleneceği belirtilmektedir.
Yazıda devamla, 2008 yılından beri iki senede bir düzenlenen söz konusu etkinliğin denizcilik sektörünün ürünlerini potansiyel müşterilere sergileme fırsatı sunduğu, tekne ve gemi yapımı, eğitim,deniz altyapısı ve deniz turizmi alanlarında yatırım fırsatlarının yarattığı ifade edilmektedir.
Anılan fuara ilişkin detaylı bilgilere https://www.boatshowsrilanka.com internet adresinden ulaşılmaktadır.

Saygılarımızla…