Sri Lanka Tarafından Turizm Konusunda Düzenlenecek Etkinlik Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Sri Lanka Tarafından Turizm Konusunda Düzenlenecek Etkinlik Hakkında

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın “Asya’da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı” (AİGK) (Conference on Interaction and Confidence Building Measures in Asia – CICA) Sekretaryasından alınan yazıya atfen, Sri Lanka Turizm Tanıtım Bürosu’nun 17 Ağustos 2021 tarihinde “Turizm işbirliğini geliştirmek amacıyla AİGK Üye Devletleri ile sanal B2B oturumu” (Virtual business to business (B2B) interactive session with CICA Member States to enhance tourism cooperation) başlıklı etkinliğinin düzenlemesinin planladığı bildirilmiştir.

Söz konusu etkinliğinin güncel kayıt linki iletilmektedir.

Kayıt Linki : https://forms.gle/2n4tXMZyGoFvpAsN8.

Saygılarımızla.

EK :SRİ LANKA TURİZM ETKİNLİĞİ GÜNCEL LİNK