Mesleki Eğitim Merkezi Proğramına İlk Kayıt Tarihinin Uzatılması

Ana Sayfa » Duyurular » Mesleki Eğitim Merkezi Proğramına İlk Kayıt Tarihinin Uzatılması

TOBB’nin 07/01/2022 Tarih E-34221550-770-259 sayılı yazısında;

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize iletilen 05/01/2022 tarih ve 40627725 sayılı resmi yazı ekte dikkatinize sunulmuştur.

Söz konusu yazıda mesleki eğitim merkezi proğramına ilk defa kayıt olacak öğrenciler ile kalfalık belgesi olup en az ilköğretim mezunu veya ortaokul/imam hatip ortaokulunu bitirmiş ve mesleki eğitim merkezi proğramının 12.sınıfına  kayıt olmak isteyen öğrencilerin kayıt tarihlerinin 4 Şubat 2022 tarihine kadar uzatıldığı bilgisi iletilmektedir.

EK:Mesleki Eğitim Merkezi Proğramına İlk Kayıt Tarihinin Uzatılması

Saygılarımızla.