Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği

Ana Sayfa » Haberler » Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği

Sayın üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Vodafone Türkiye işbirliğinde telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye’nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ’ler ile etkin iletişim ve işbirliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla  22 Ocak 2021 Çarşamba – Saat : 14:00’da gerçekleştirilecek olan webinarda telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacaktır. Webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ’ler ile online işbirliği görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Kayıt formuna http://yerlikobi.atolye.tv adresinden erişilebilmektedir.

Program İçeriği :

• Katılım için 16 ocak 2021 tarihine kadar aşağıdaki linkten kayıt olunması gerekmektedir.Kayıt sistemine giriş yapmak için lütfen VPN’nininizin kapalı olduğundan emin olunuz. Kayıt sonrası verdiğiniz e-posta adresinize kayıt onayı,giriş linki ve kodu gelecektir. http://yerlikobi.atolye.tv
  • 14:00-14:30 Protokol Konuşmaları

Engin AKSOY – Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı

M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU – TOBB Yönetim Kurulu Başkanı

Dr.Ömer Fatih SAYAN – T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı

Fatih KACIR – T.C Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı  (Teşrifleri Halinde)

Adil KARAİSMAİLOĞLU – T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanı (Teşrifleri Halinde)

Mustafa VARANK – T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanı (Teşrifleri Halinde)

• 14:40-15:20 – Teknolojide Yerli Üretim Paneli
  • 15:30-18:00 – KOBİ’ler ile İş Birliği Görüşmeleri

Saygılarımızla.

EK : VodafoneTeknolojideYerliÜretim_ve_KOBİ’lerinGücü

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi