Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği

Ana Sayfa » Haberler » Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği

Sayın üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Vodafone Türkiye işbirliğinde telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye’nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ’ler ile etkin iletişim ve işbirliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla  22 Ocak 2021 Çarşamba – Saat : 14:00’da gerçekleştirilecek olan webinarda telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacaktır. Webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ’ler ile online işbirliği görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Kayıt formuna http://yerlikobi.atolye.tv adresinden erişilebilmektedir.

Program İçeriği :

• Katılım için 16 ocak 2021 tarihine kadar aşağıdaki linkten kayıt olunması gerekmektedir.Kayıt sistemine giriş yapmak için lütfen VPN’nininizin kapalı olduğundan emin olunuz. Kayıt sonrası verdiğiniz e-posta adresinize kayıt onayı,giriş linki ve kodu gelecektir. http://yerlikobi.atolye.tv
  • 14:00-14:30 Protokol Konuşmaları

Engin AKSOY – Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı

M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU – TOBB Yönetim Kurulu Başkanı

Dr.Ömer Fatih SAYAN – T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı

Fatih KACIR – T.C Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı  (Teşrifleri Halinde)

Adil KARAİSMAİLOĞLU – T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanı (Teşrifleri Halinde)

Mustafa VARANK – T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanı (Teşrifleri Halinde)

• 14:40-15:20 – Teknolojide Yerli Üretim Paneli
  • 15:30-18:00 – KOBİ’ler ile İş Birliği Görüşmeleri