“TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT ODAKLI DESTEKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI”

Ana Sayfa » Duyurular » “TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT ODAKLI DESTEKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI”

Mevlana Kalkınma Ajansı Konya Yatırım Destek Ofisi koordinasyonunda 25 Kasım 2020 Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında Ticaret Bakanlığı uzmanları tarafından sağlanan Bakanlıkça İhracat Odaklı Desteklere yönelik online bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Ticaret Bakanlığı yetkililerinin katılım sağlayacağı programda aşağıdaki destekler hakkında bilgilendirme yapılacaktır:

• Küresel Tedarik Zinciri Desteği
  • Tasarım ve Ürün Desteği
  • İş Seyahatleri Desteği
  • Yurtiçi ve Yurtdışı Fuar Desteği
  • Pazar Araştırması Desteği
  • Yurtdışında Ofis-Mağaza-Depo Kiralama Desteği

Ayrıca, soru-cevap imkânıyla destekler hakkında katılımcıların soruları da yanıtlanacaktır.

Kayıt linki:

(Not: Katılım ücretsiz olup bir Zoom hesabına sahip olmanız gerekmemektedir. Kayıt yapmanız yeterlidir. Kayıt sonrası size gelecek olan onay mailindeki “clikc here to join” linki üzerinden toplantıya katılım sağlayabilirsiniz. Katılım kontenjanla sınırlıdır.)

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/