“TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT ODAKLI DESTEKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI”

Ana Sayfa » Duyurular » “TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT ODAKLI DESTEKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI”

Mevlana Kalkınma Ajansı Konya Yatırım Destek Ofisi koordinasyonunda 25 Kasım 2020 Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında Ticaret Bakanlığı uzmanları tarafından sağlanan Bakanlıkça İhracat Odaklı Desteklere yönelik online bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Ticaret Bakanlığı yetkililerinin katılım sağlayacağı programda aşağıdaki destekler hakkında bilgilendirme yapılacaktır:

• Küresel Tedarik Zinciri Desteği
  • Tasarım ve Ürün Desteği
  • İş Seyahatleri Desteği
  • Yurtiçi ve Yurtdışı Fuar Desteği
  • Pazar Araştırması Desteği
  • Yurtdışında Ofis-Mağaza-Depo Kiralama Desteği

Ayrıca, soru-cevap imkânıyla destekler hakkında katılımcıların soruları da yanıtlanacaktır.

Kayıt linki:

(Not: Katılım ücretsiz olup bir Zoom hesabına sahip olmanız gerekmemektedir. Kayıt yapmanız yeterlidir. Kayıt sonrası size gelecek olan onay mailindeki “clikc here to join” linki üzerinden toplantıya katılım sağlayabilirsiniz. Katılım kontenjanla sınırlıdır.)

Saygılarımızla.