Ticaret Müşavirlerimiz ile Elektronik Sohbetler – KKTC

Ana Sayfa » Duyurular » Ticaret Müşavirlerimiz ile Elektronik Sohbetler – KKTC

İLGİ : TOBB’nin 10/01/2022 Tarih ve E-34221550-720-273 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 07.01.2022 tarihli ve 70777456 sayılı yazısı.
Ticaret Bakanlığı’ndan alınan ilgide kayıtlı yazıda, Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığımız tarafından “Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler” toplantıları düzenlendiği iletilmiştir.
Bu kapsamda, 13 Ocak 2022 Perşembe günü 14.00-15.30 saatleri arasında KKTC’de görev yapmakta olan Ticaret Başmüşavirimiz ve Gümrük Müşavirimiz ile bu ülkelerle iş yapmakta olan iş insanlarımızın da konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Toplantıya ilişkin detaylar ve kayıt linki ekte yer almaktadır.

EK : TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZ İLE ELEKTRONİK SOHBETLER-KKTC

Saygılarımızla…