Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler-Rusya Federasyonu

Ana Sayfa » Duyurular » Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler-Rusya Federasyonu

İlgi: TOBB’nin 25.05.2021 tarihli ve 84403118-720-4925 Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, 27 Mayıs Perşembe günü 15:00-17:00 saatleri arasında Rusya Federasyonu’nda görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu etkinliğin programı ve kayıt linki ekte yer almaktadır

EK :RUSYA