Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler- Venezuela

Ana Sayfa » Duyurular » Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler- Venezuela

İlgi: TOBB’nin 24.05.2021 tarihli ve 84403118-720- 4892 Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, 25 Mayıs 2021 Salı günü 16.00-17.30 saatleri arasında Venezuela’da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimiz ve bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşılacağı e-sohbet toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Toplantı programı ve linki ekte sunulmuştur.

EK : VENEZUELLA