Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler

Ana Sayfa » Haberler » Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.19 Kasım 2020 Perşembe saat 14:30-16:00 saatleri arasında Nijerya Abuja Temsilcileri ile elektronik sohbetler gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya  https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/nijerya-temsilcimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/  linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar;

Onur AKGÜL – Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı

Hakan ÖZEL – Armada Gemi Acenteliği Ulus. Taş. ve Tur. Tic. Ltd. Şti. – Yönetim Kurulu Başkanı – (DEİK Türkiye-Nijerya İş Konseyi Başkanı)

Doruk EMİROĞLU – CEO – Hayat Kimya Nigeria Ltd.

Ulaş ASLAN – Koordinatör Yrd. – AK-AY Energy & Construction Nigeria Ltd.

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/