Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler

Ana Sayfa » Haberler » Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.19 Kasım 2020 Perşembe saat 14:30-16:00 saatleri arasında Nijerya Abuja Temsilcileri ile elektronik sohbetler gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya  https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/nijerya-temsilcimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/  linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar;

Onur AKGÜL – Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı

Hakan ÖZEL – Armada Gemi Acenteliği Ulus. Taş. ve Tur. Tic. Ltd. Şti. – Yönetim Kurulu Başkanı – (DEİK Türkiye-Nijerya İş Konseyi Başkanı)

Doruk EMİROĞLU – CEO – Hayat Kimya Nigeria Ltd.

Ulaş ASLAN – Koordinatör Yrd. – AK-AY Energy & Construction Nigeria Ltd.

Saygılarımızla.