”Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler-İtalya”

Ana Sayfa » Haberler » ”Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler-İtalya”

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.

Roma-Milano temsilcileri iş dünyası ile buluşuyor 24 Haziran 2020 Çarşamba Saat 15:00-16:30  arasında gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılabilmek için Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar;

Malik BELHAN -Roma Ticaret Müşaviri