” Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”

Ana Sayfa » Haberler » ” Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri Elektronik Sohbetleri gerçekleştirilecektir.

Bağdat ve Erbil Temsilcilerimiz  İş Dünyası İle buluşuyor.Yapılacak olan toplantıda ”Irak Pazarı,Covıd-19 Salgını,Güncel Gelişmeler ve özel Sektör tecrübeleri 18 Haziran 2020 Perşembe Günü Saat 14:00-15:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılabilmek için Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar;

Bağdat Ticaret Müşaviri Ferdi YAYLA

Erbil Ticaret Ateşesi Zihni TUĞRUL

Erbil Gümrük Ateşesi Ersay CETE