TÜBİTAK Çağrıları Webinarı ve Eşleştirme Etkinliği Hk.

Ana Sayfa » Duyurular » TÜBİTAK Çağrıları Webinarı ve Eşleştirme Etkinliği Hk.

TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge ve Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları Bilgilendirme Semineri ve Dijital Dönüşüm Eşleştirme Etkinliği; 28 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır. TÜBİTAK, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi ve Akıllı KOBİ Platformu işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde TÜBİTAK 1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge ve 1711 Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları anlatılacak ve işletmeler ile teknoloji
tedarikçilerini eşleştirmek üzere ve teknoloji transferi konusunda TOBB ETÜ TTO’ nun hizmetleri ve Akıllı KOBİ Platformu’nun teknoloji tedarikçilerine sağladığı imkanlar hakkında bilgi verilecek, webinar sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır. Bilgilerinize sunarız.

EK-1