Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun;

Ana Sayfa » Haberler » Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun;

“Annelerimiz, yaşamımızın en önemli varlıklarıdır. Onlar günümüz koşullarında bir tek evlat yetiştirmekle kalmayarak  önemli roller üstlenmiş ayrıca iş hayatında da ayrı bir yer edinmişlerdir.

Hayatın her aşamasında olduğu gibi iş hayatında da; üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak önemli misyona sahiptirlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle ömürlerini bizlerin geleceğine vakfeden her daim sevgi ve saygının en büyüğünü hak eden tüm annelerimizin, anneler gününü en içten sevgi ve saygılarımla kutluyorum.”

Mahmut ÖZKOÇ

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/