Türk İhraç Ürünleri Fuarı Suudi Arabistan

Ana Sayfa » Duyurular » Türk İhraç Ürünleri Fuarı Suudi Arabistan

19-21 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Maden ve Metaller Genel Sekreterliği organizatörlüğü ve Ticaret Bakanlığı destekleri ile Suudi Arabistan Türk İhraç Ürünleri Fuarının Riyad’da
gerçekleştirileceği belirtilmektedir. İlgili  fuarın tüm sektörleri kapsayacak şekilde genel ticaret fuarı niteliğinde olup firma
temsilcilerimizin katılımı ile ikili iş görüşmelerinin de düzenleneceği kaydedilmektedir. Söz konusu fuara stant ile katılım sağlamak isteyen firmaların aşağıda bilgileri yer alan adrese yönlendirilmesi gerekmektedir.

Ad-Soyad: Havva DENİZ – Ali BİLGİ
Telefon: 0212 454 06 72 / 0212 454 07 82
E-posta: havva.deniz@immib.org.tr / ali.bilgi@immib.org.tr
Duyuru Linki: https://immib.org.tr/tr/suudi-arabistan-turk-ihrac-urunleri-fuari-duyurusu
Katılım formu: https://turkexpo.immib.org.tr/

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022